Albimos, Rense de Wind

MAKING THINGS POSSIBLE

Bijna iedereen kent het, groene aanslag op terrastegels of groen mos tussen de klinkers van de stoep of oprit. Wanneer het voorjaar zich aandient, in het najaar of wanneer er veel regen valt, is groene aanslag bij veel mensen een probleem. Doordat het mossen en algen het water vasthouden, verergert dit alleen maar.

Om van mos en algen af te komen is het gebruik van chloor een veelgebruikt middel. Chloorwater is echter zeer schadelijk voor het milieu en ook zeer agressief voor de omliggende beplanting. Ook kun je de mossen en algen te lijf gaan met de hogedrukreiniger. Dit is een snelle maar een kortdurende oplossing. Het gebruik van een hogedrukreiniger tast de structuur van de stenen aan, waardoor mossen en algen zich nog beter hechten. Het gevolg hiervan is dat de groene aanslag nog sneller terugkomt!

Albimos Rense de Wind heeft de juiste kennis en middelen om op een verantwoorde manier de mossen en algen te bestrijden.

Met het gebruik biologische en biologisch afbreekbare produkten verdwijnen mossen en algen, maar blijven uw planten gespaard.

Rense de Wind geeft u graag advies over de behandeling van uw groene aanslag probleem.

BedrijfsgegevensContact Algemene voorwaarden

© Copyright: Albimos 2018